O Nama

Firma Kum Komerc osnovana je 2003. godine sa sedištem u Stepojevcu.

Bavi se prodajom i distribucijom PVC & ALU Stolarije od najkvalitetnijih svetski poznatih profila i okova.

KUM KOMERC posluje i plasira proizvode kroz svoje veleprodajne i maloprodajne objekte kao i putem svoje distributivne mreže.

 

Unapredili smo svoju proizvodnju, povećali kapacitete i uskladili kvalitet po svim evropskim i svetskim standardima, prati svetske trendove, zahteve tržišta i kupaca, po pitanju energetske efikasnosti kao i zelenoj gradnji o čemu posedujemo sve sertifikate.

 

Zbog velikog interesovanja potrudili smo se da ispunimo svaki Vaš zahtev i ponudili više vrsta profila BERGMAN, SCHUCO, KOMMERLING, TROCAL, ALUMIL, ALUMINCO, brzu isporuku i ugradnju istih, izradu nestandardne stolarije, kosina, lukova, portala, aluminijumske stolarije u svim izvedbama i dimenzijama, krovne prozore, garažna vrata, roletne, komarnike, venecijanere i još mnogo toga. 

 

Poverenje koje nam svakodnevno ukazujete nastojimo da opravdamo kvalitetom i uslugama kao i novim standardima koje uvodimo u nase poslovanje.

Očekujemo Vas da nas posetite u nekom od naših izložbenih salona.

 

Hvala Vam na ukazanom poverenju, mi smo tu zbog Vas.

 

ZA TOPLIJI DOM VAS KUM – KOMERC

Za sve dodatne informacije pošaljite nam email ili nas pozovite, sve informacije na KONTAKT strani.

Naša ponuda definisana je kvalitetom uštedom energije i novca, i otporna je na sve atmosferske i vremenske uslove.
Izrađujemo  stolariju od 5-komornih i 6- komornih inoutic profila po najvišim svetskim standardima a kvalitet nam je jedini uslov

logo12